VESTI

Srpski English

FOLLOW US ON TWITTER

LIKE US ON FACEBOOK

Sandra Balaban novo Dahlia Elite Model Look lice 2013.!!!

Veliko finale Dahlia Elite Model Look izbora odrzano je u nedelju 02.06.2013. godine u okviru emisije VIP Room na televiziji Pink. Od dvanaest finalistkinja, za pobednicu Dahlia Elite Model Look 2013. Srbija, izabrana je petnaestogodisnja Sandra Balaban iz Novog Sada. Sandra ce predstavljti nasu zemlju na svetskom Elite Model Look finalu, krajem godine u Sangaju.
Strucni ziri, koji je imao tezak zadatak da odabere devojku koja ce krenuti putem svetskih topmodela, cinili su gospodin Mario Cugnata, direktor Elite Model Look Milana, Mirjana Udovicic, jedna od vlasnica Models Inc. agencije koja je ekskluzivni organizator izbora Elite Model Look u Srbiji I u Crnoj Gori, Ana Zunic, direktor marketinga kompanije Dahlia I gospodin Sasa Tosic, glavni I odgovorni urednik magazina Hello.


Sprecijalno za ovu priliku, Milena Vucic I Danijel Pavlovic izveli su obradu pesme “Model Iz Sna”, koju je u originalu izvodila grupa Tap 011, takodje na Elite Model Look izboru.


Elite Model Look je najprestizniji izbor za topmodele na svetu, koji je otkrio najvece supermodele poput Adriane Lime,Zizel Bundsen, Liinde Evandjeliste, Marije Vujovic, Danijle Dimitrovske

Elite Model Look izbor u Srbiji I u Crnoj Gori organizuje agencija Models Inc., cije su vlasnice topmodeli Danijela Dimitrovska Amidzic, Marija Vujovic Vukcevic I agent topmodela Mirjana Udovicic.

 

Potraga za buducim topmodelima trajala je blizu godinu dana. Tim agencije Models Inc.  obisao je citavu Srbiju. Blizu hiljadu devojaka prijavilo se za izbor, od kojih je njih sedamdeset uslo u veliko polufinale. Samo njih dvanaest ucestvovalo je u finalnom izboru, koje je izgledalo zaista spektakularno.

Trece mesto zauzela je Marija Vukotic iz Beograda, drugo mesto Jovana Vujacic iz Vrbasa.Na finalnoj veceri, devojke su nosile modele Benetona I Sisleya, kao I vecernje haljine Ane Stanic I Aleksandre Jeftanovic. Da sve izgleda kao na svetskim modnim pistama, poprinuo se stilista Asok Murti, dok je za koreografiju bila zaduzena Jelena Mladenovic. Ekskluzivni partneri projekta bili su I Jana voda I Belgrade Art Hotel, domacin kastinga za Elite Model Look.


Sa velikim uzbudjenjem ocekujemo svetsko Elite Model Look finale, gde ce mlada Sandra Balaban predstavljati Srbiju, I u konkurenciji od 80 devojaka iz citavog sveta, boriti se za titulu najlepseg lica na svetu!

Models Inc