USPEŠNE PRIČE

Srpski English

FOLLOW US ON TWITTER

LIKE US ON FACEBOOK

Antonina Petković


Antonina Petković se sa 15 godina prijavila na izbor Elite Model Look Srbija, gde je osvojila treće mesto.

Nakon godinu dana usledilo je njeno prvo putovanje u Pariz i istog trenutka karijera ove prelepe Čačanke kreće uzlaznom putanjom!

Susreće se sa legendom svetske mode Vivianne Westwood koja, očarana Antoninom lepotom, angažuje Antoninu za svoju reviju na pariškoj nedelji mode, nakon čega uspesi šesnaestogodišnje Antonine počinju da se nižu velikom brzinom.

Sledi put za Njujork , kastinzi za njujoršku nedelju mode, gde je na hodniku zaustavio kasting direktor Toma Forda i odveo da upozna dizajnera lično!

Antonina potpisuje ekskluzivni ugovor za Toma Forda, što je podrazumevalo aktivno učešće na stvaranju kolekcije koja je prikazana u Londonu. Antonina je ovo iskustvo opisala kao neprocenjivo, jer je imala prilike da upozna i radi sa ljudima koji čine sam vrh svetske modne scene.

Usledili su angažmani za velika svetska imena poput Victorije Bekam, koja je Antoninu nazvala super šik devojkom, Roberta Cavalija, Toma Forda, revije na Nedeljama Mode Pariza, Milana i Njujorka...

Za kratko vreme, uz podršku matične agencije Models Inc. i lične modeling instrukcije od Danijele Dimitrovske Amidžić, Antonina je postala zaštitno lice kampanja Replay, Pepe Jeans, Stradivarius, Bershka, Zara, Etam…

Slikala za britanski i srpski Elle, italijanski Vanity Fair, američki Teen Vogue

Veliki uspesi ove mlade devojke iz Čačka, svakako nas tek očekuju, s obzirom na to da je Antonina, po mišljenju svetskih modnih stručnjaka, jedan od najperspektivnijih modela današnjice.  


Models Inc